Toiminta

 

VARSINAIS-SUOMEN BIOANALYYTIKOT RY       

Jäsenkirje 2 /2013

Lämmin kesä on vaihtunut nopeasti viilentyneeseen syksyyn. Pimenevien iltojen ratoksi olemme suunnitelleet piristystä kaikille jäsenillemme. Lähde mukaan tapahtumiimme tapaamaan kollegojasi!

Jäsenkirje tulee nettisivuillemme, jos se jostain syystä pääsee katoamaan. Liittomme nettisivuilta löydät tärkeää ajantasaista infoa liittyen koulutuksiin ja jäsenetuhin. Käy myös tykkäämässä liiton facebook-sivusta. :)

Ilmoittaudu kaikkiin tapahtumiin osoitteeseen bioanalyytikot@gmail.com

Nettisivuillemme pääset parhaiten liiton sivujen kautta www.bioanalyytikkoliitto.fi -> Tietoa liitosta -> Alueyhdistykset -> Varsinais-Suomen Bioanalyytikot ry

 

TO 17.10.2013 YLEISÖKSI SUORAAN LÄHETYKSEEN

Nyt ainutlaatuinen tilaisuus kaikille jäsenille!

Varsinais-Suomen Bioanalyytikot järjestää matkan Helsinkiin, Pasilaan, MTV3-studiolle seuraamaan suoran lähetyksen tekoa yleisönä (ikäraja 18v.) Ohjelma on Enbuske-Linnanahde-crew.

Lähde kokemaan mielenkiintoinen elämys hyvässä seurassa. Yhdistys maksaa bussikuljetuksen. Mukaan mahtuu 50 nopeinta – tämä tilaisuus ei toistu! Ilmoittaudu heti!!

Studiolla pitää olla paikalla illalla klo 22.00, joten lähdemme Turusta klo 19.00, Kiinamyllynkadulta, Medisiinan edustalta. Paluumatkalla torkutaan  :) zzzzz…..

 

TO 31.10.2013 KLO 18.00 MENNÄÄN YHDESSÄ LEFFAAN

Tykkäätkö jännityksestä, romantiikasta tai komediasta? Nyt voit saada leffaseuraa mieltymyksesi mukaan. Ota mukaan omavastuu 5€ ja saat lipun valitsemaasi leffailtaan. Kokoonnutaan Turun Kinopalatsissa, Kauppiaskatu 11, jossa lippujen jako. Seuraa itse elokuvatarjontaa netistä tai lehdistä! Ilmoittautua voit aina 30.10. asti.

 

TO 14.11. KLO 17 ALKAEN ASKARRELLAAN JOULUKORTTEJA

Oletko aina ajatellut valmistaa joulukortit itse, mutta sitten on tullut kuitenkin kiire? Tule yhteiseen ohjattuun arkarteluiltaamme saamaan ideoita korttien tekoon ja tänä vuonna onnistut. :) Perustarvikkeet saat illassa ja jos innostut enemmän, voit hankkia omakustanteisesti materiaalia lisää.

Tavataan jouluisissa merkeissä Medisiina-rakennuksen ensimmäisen kerroksen ryhmätilassa, Kiinamyllynkatu 10. Ilmoittautumiset 12.11. asti.

 

TO 9.1.2014 KLO 18 AFTER CHRISTMAS-ILTA NORDEA, YLIOPISTONK. 16

Lopettelemme joulun vieton  nauttien  hyvästä seurasta yllätysohjelman kera. Ilmoittautumiset 3.1.2014 mennessä.

 

TERVETULOA!

 

 

 

 

 

VARSINAIS-SUOMEN BIOANALYYTIKOT RY     

                                                                                         

 

Jäsenkirje 1 /2013

 

Talvi alkaa jo kääntymään kevääksi ja nyt talvesta uupuneelle mielelle on tarjolla kulttuurielämyksiä ja muuta mukavaa mukavassa ja reippaassa seurassa. Alueyhdistys on järjestänyt taas jäsenilleen tukevan toimintakattauksen, johon kaikki jäsenemme ovat tervetulleita mukaan.

 

Ilmoittaudu kaikkiin tapahtumiin sähköpostilla osoitteeseen bioanalyytikot@gmail.com

Nettisivuillemme pääset parhaiten liiton sivujen kautta www.bioanalyytikkoliitto.fi -> Alueyhdistykset -> Varsinais-Suomen Bioanalyytikot ry

 

LA 30.3.2013 KLO 19 JO-JO TEATTERI, Manilla, It. Rantakatu 64

(nettisivuilla olevaan 12.3. näytäntöön ilmoittautuminen on päättynyt, mutta tarjoamme tässä vielä toisen mahdollisuuden)

Yhdistys tarjoaa mahdollisuuden päästä Jo-Jo teatteriin katsomaan ”Kaikkihan me onnumme”-näytöstä. ”Hykerryttävän hauska ja viiltävän koskettava komedia kahden miehen epätavallisesta ystävyydestä. Näytökseen voi tutustua osoitteessa http://www.jo-joteatteri.com/home/index.php/ohjelmisto/nyt-ohjelmistossa Omavastuu on 10€, joka kerätään paikan päällä. Lippujen jako klo 18.30. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ja ilmoittautumiset 22.3 mennessä.

 

TO 18.4.2013 KLO 15.30 TUTUSTUMISKÄYNTI TURUN PALOLAITOKSELLE

Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan Turun pääpalolaitokselle järjestetylle kierrokselle. Kierroksella voidaan tutustua palolaitokseen, museoon, paloautoihin ja näytetään erilaisia opetus/esittelyfilmejä. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa. Kokoontuminen Eerikinkadun portilla klo 15.30. Tutustuminen kestää noin kaksi tuntia.

 

LA 25.5.2013 klo 19-23 S/S UKKO-PEKKA, LOISTOKARI-risteily

Haluaisitko päästä tutustumaan kollegoihin Helsingistä? Uudenmaan Bioanalyytikot tulevat Turkuun ja lähtevät päivän päätteeksi Loistokari-risteilylle S/S Ukko-Pekalla. Olemme varanneet myös meidän jäsenillemme 30 paikkaa . Risteily sisältää alkupalat menomatkalla ja ruokailun Loistokarissa. Omavastuu on 30€ (ei-jäsenet 52€), joka maksetaan 10.5. mennessä tilille IBAN FI87 1173 3000 1120 71,viitenumero 56782

 

Toivotamme niin uudet kuin vanhatkin jäsenemme sydämellisesti mukaan toimintaamme!